Mula beroperasi pada tahun 2010, Kolej Universiti Islam Zulkifli Muhammad (KUIZM) merupakan institusi pendidikan tinggi bawah seliaan Dewan Ulama Pas Pusat (DUPP) kini menawarkan program-program Diploma dan Persijilan.
 
Selaras dengan hasrat melahirkan generasi murabbi yang bakal memacu ummah, kami ingin menjemput warganegara Malaysia yang berbakat, bercita-cita tinggi, pendokong utama Parti Islam Se-Malaysia (PAS) untuk menyertai pasukan kami dalam usaha merealisasikan manhaj pendidikan rabbani bagi mengisi  jawatan-jawatan kosong seperti berikut:

1. Pegawai Kewangan (1)
2. Penolong Pegawai Tadbir (2)
3. Penolong Pegawai Tadbir (Hal Ehwal Pelajar) (1)
 
 
KELAYAKAN
1. Warganegara Malaysia, berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan.
2. Taraf jawatan:  kontrak dan tetap.
3. Mempunyai pengalaman kerja yang berkaitan sekurang-kurangnya 1 tahun akan diberi keutamaan. Graduan baru juga dialu-alukan untuk memohon.
4. Calon lelaki diberi keutamaan.
5. IJAZAH SARJANA MUDA/DIPLOMA bidang Perakaunan/Perdagangan/Pentadbiran Kewangan Islam atau kelayakan yang setaraf (Pegawai Kewangan).
6. DIPLOMA bidang berkaitan Pengurusan & Pentadbiran Islam atau Pengajian Islam atau kelayakan yang diiktiraf  Setaraf (Pegawai Tadbir)
 
TARIKH TUTUP PERMOHONAN:  15 NOVEMBER 2016
 
Sila hantarkan  CV/resume, surat permohonan dan salinan sijil yang berkaitan ke emel kami di:  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Pendaftar KUIZM, Ustaz Abdul Rauf B Abdul Movin : 010-2317042 (call/sms/Whatsapp)
 
Web :  www.kuizm.org
Telefon : 03-61865616 (P)
Hot Line : 012-4275616
 

"Generasi Murabbi Pemacu Ummah"
 
 
 
 

log kuizm

Log Masuk

Emel

log kuizmorg

Kalam Murabbi

pos kalammurabbi 01

Bayanul Ahkam

pos bayanulahkam 03

Coretan Duat

pos coretanduat 02

Mukabuku

TV KUIZM